Po 50. letu je za nas napočil čas, da uresničimo svoje skrite želje, izpolnimo svoje poslanstvo, smisel in se bolj pogumno vržemo v nove izzive. Menopavza pa je čas za autoreset. To je čas, ko pogledamo kje smo v življenju, ter se same s seboj dobro in odkrito pogovorimo.  Sedaj se že zavedamo minljivosti življenja, saj vsak dan opazujemo, kako čas hitro mineva. Če nam je lažje, prosimo dobro prijateljico, da si vzame čas, ter nas posluša. Tako kot smo to počele v mladih letih.

Vendar samo besede in lepe želje ne bodo dovolj. V tem času se je potrebno bolj kot kadar koli prej, posvetiti svojemu telesu. Brez telesa namreč ni življenja. To prepogosto pozabljamo, še posebno takrat, ko ga zanemarjamo. Potrebno je, da odgovorno in brez izgovorov prevzamemo zdrave življenjske navade, ker le s tem si bomo ohranile zdravo in lepo telo. Proces staranja ni možno ustaviti, lahko pa njegov vpliv precej omilimo. In kar je pri tem pomembno, za to ne potrebujemo veliko denarja, dragih krem, plastičnih operacij, naporne vadbe, stradanja itd…Nikakor.

V programu LZZ (lepa zdrava zadovoljna) boste dobile veliko preverjenih informacij in praktičnih nasvetov, s katerimi boste lahko zanesljivo upočasnile proces staranja. Te info bodo na tej strani, prav tako pa tudi na različnih delavnicah, kjer se bomo srečale v živo.

LEPA – ZDRAVA – ZADOVOLJNA JE IZBIRA IN NE USODA