Za 10 let mlajši izgled

Stara tehnika za ohranjanje lepote

Prvi pisni viri so stari več kot 2400 let. Uporabljali so jo stari Kitajci, Perzijci, stari Grki, na Japonskem. V Evropo je prišla v začetku 20. stoletja. Na vzhodu so jo uporabljali kot del medicinske prakse, saj je na obrazu veliko akupresurnih točk. Na zahodu pa se uporablja predvsem v kozmetične namene.

Vse kar se nam v življenju dogaja, se nam zariše na obrazu

Iz njega razberemo sedanja čustva človeka in glavnino preteklih čustvenih stanj

Dolgotrajna čemernost ali jeza pusti drugačne gube in mimiko obraza kot veselje. Iz obraza razberemo starost človeka, lahko njegov poklic ali vsaj področje dela, njegova čustva, odnos do svojega telesa in še marsikaj drugega.

Ljudje si izberemo različne načine, kako se bomo z leti spreminjali. Nekateri se zavestno odločijo, da si ne bodo pomagali k lepemu izgledu, drugi zopet vlagajo v svojo zunanjost. Vendar je potrebno zelo malo, da ohranimo kožo na obrazu sijočo in napeto. Za to ne potrebujemo dragih krem, temveč le nekaj minut na teden.

Masaža obraza LZZ je zanesljiva tehnika za ustavitev staranja kože, ki temelji za tisočletnem znanju. Tehniko lahko izvajajo vse ženske, ne glede na starost.

Želim na masažo obraza

Kaj lahko pričakujemo z redno masažo obraza

Masažo obraza LZZ lahko delate z menoj preko skype ali pa obiščete katero izmed mojih delavnic.

Želim na masažo obraza