Lepa, zdrava, zadovoljna 2017-11-10T09:38:12+00:00

O programu Lepa, zdrava, zadovoljna 

Program LZZ vam bo izboljšal življenje. Izvedele boste stvari, ki v menopavzi in tudi sicer delujejo, saj sem jih preizkusila sama. In dajejo rezultate

O sebi sem menila, da sem precej razgledana. Z znanjem farmacije, dolgoletne vadbe joge, meditacije, številnih novodobnih tehnik za samoozdravljenje, več kot 21 let vegetarianstva in še bi se našlo. Po izobrazbi sem dipl. poslovni pravnik. In vendar sem bila neobogljena. Pri svojih 52. letih in na vrhuncu menopavze sem imela 14 kg preveč in cel kup drugih zdravstvenih težav, ki jim nisem bila kos.

Na spletu je veliko različnih člankov, kako se spopasti z vsemi nevšečnostmi, ki jih prinese menopavza. In teh je kar nekaj: previsoka teža, nespečnost, nagnjenost k depresiji, pomanjkanje energije, ginekološke težave itd. Obiskala sem zdravnika, ki mi je predpisal antidepresive. Nisem jih jemala, saj sem vedela, da to težav ne bo rešilo, le pometlo jih bo pod preprogo.

Rezultatov ni bilo

Po 20 letih sem pričela zopet jesti meso, zelenjava pa je moja priljubljena hrana že vse življenje.

Upoštevala sem nasvete prehrambenih strokovnjakov, tudi mlajše, ki se ponujajo na spletu in v fitnesih. Prebrala nešteto strokovnih člankov o menopavzi ter o reševanju težav, ki se v tem obdobju pojavijo. Veliko nasvetov sem tudi upoštevala. Rezultatov pa ni bilo.

Potem je prišel vrhunec menopavze. Možgani so se prenehali upirati spremembam in hormoni so prevzeli vajeti v svoje roke. V sebi sem začutila prav živalsko moč ter slo po drugačnem življenju. Naredila sem korenite spremembe, ki so mi do temeljev spremenile življenje. Ko se je vihar pomiril, pa sem se pričela resno ukvarjati s svojim zdravjem in telesom. Raziskovala sem in preizkušala na sebi. Ni vse, kar sem preizkusila, tudi dalo željene rezultate. Nekatere stvari pa so.

V 8 mesecih sem shujšala 10 kg, prenehala sem jemati tablete za ženske v menopavzi in pričela z vadbo antiaging joge. Na podlagi sodobnih znanstvenih dognanj, o katerih se pri nas malo govori, sem spremenila način prehranjevanja. Težave so izginile, zdrava sem in polna energije. Vidno sem se pomladila.
Rezultati načina življenja, ki sem ga prevzela, so vidni in razveseljujoči.

V programu LZZ sem zbrala vse, kar je na moji poti do zdravja in lepote učinkovalo. Od gibanja, prehrane, do sredstev za ohranjanje lepote.
To je koristilo in delovalo pri meni in prepričana sem, da lahko koristi tudi vam.

S svojimi dognanji želim ženskam v predmenopavzi in po njej olajšati življenje ter jim posredovati preverjete informacije in metode, s katerimi bodo ostale lepe zdrave in zadovoljne tudi v drugi polovici življenja.

Lepa, zdrava, zadovoljna – za ženske v menopavzi in čez.