Erotična za vse čase

Vem, da boste rekli, kaj pa ta pri teh..hmm letih še lahko napiše kaj erotičnega. Vas razumem, tudi jaz sem pred davnimi leti tako razmišljala in ne bi se mogla bolj zmotiti. Saj, če bi vprašali nekoga pri 30. ali 40. letih, kako si predstavlja erotiko in seks v 50 plus letih, bi verjetno le debelo gledal; “Ali se takrat to še počne in kako? Ne želim niti razmišljati, da moji starši to počno”…in podobno. In glej ga zlomka, ko si star 50 plus let enako razmišljaš o letih tam proti 70 in plus. In ne bi se mogli bolj zmotiti.

Torej, te stvari sem že dala na stran. Ne na lastno željo, tako je pač naneslo. Življenje je teklo v drugih vodah. Živim sama z majhnim psičkom, s katerim se sprehajam, hodim na kavico s prijateljicami, imam svoje hobije. Skratka, živim lepo in umirjeno življenje. In glej ga zlomka, v istem bloku živi tudi moški, star cca 55 plus let. Ne vem, kaj ga je pičilo, vendar si me je vzel na muho. Neprestano mi piše romantična sporočila, kar mi je izredno všeč. Tudi sama mu odgovarjam s humorjem in to je tudi njemu zelo všeč.  Na stopnicah me izredno prijazno pozdravlja in vedno naredi, kar ga prosim. Ker igra na harmoniko, mi včasih pod oknom kaj zaigra. Pri tem mi je nerodno, saj se vsi stanovalci bloka obesijo na okna in opazujejo, kaj se dogaja. Njemu pa ni mar. Na srečo ni iz tega kraja. Skratka, počasi mi je zlezel pod kožo. Ves čas pa sem si govorila; Vera, le poljuba mu ne daj. Ko ga boš poljubila, boš pečena.V poljubu je namreč vse. Če se z moškim ujamem v poljubu, če mi je njegovo poljubljanje všeč, potem se pot do mojega srca na široko odpre. Sebe dobro poznam in vem, da prvi poljub odloči, kaj se bo zgodilo kasneje in ali je to pravi moški zame. Vedno je bilo tako, pri vseh moških do sedaj. Prvi poljub je bil lahko pričetek dolge in strastne zveze ali pa je bil tudi vse, kar se je s tistim moškim zgodilo.

Pred kratkim se je kar sam povabil na kavo. Nekaj mi je pomagal prinesti iz kleti in potem je ostal v stanovanju. No, dobro, sem si rekla, prav je, da mu skuham kavo, saj je res prijazen. Skuhala sem torej tisto kavo, jo postregla v najboljšem servisu in priložila nekaj domačega peciva. Popil je kavo in z užitkom pojedel pecivo. Potem pa se je meni nič, tebi nič vsedel k meni na kavč in me brez besed pričel poljubljati. Vedela sem, da bo prvi poljub odločilen. Moški se lahko poljubljajo kot majhni psički, ali pa kot reptili. Res, nekateri se poljubljajo kot neki reptili, z ostrim jezikom. Takih ne maram. Obožujem pa tiste, ki se poljubljajo kot kužki, nekako s smrčki, mehko, toplo in prijetno. In ki te poljubljajo po vsem obrazu, ne le po ustnicah. Po licih, vratu, po očeh, na nos…).

Torej, poljubljal se je mehko in mokro, nežno in občuteno. Bilo je zelo strastno, da se kar ni in ni končalo. Bila sem zapečatena.  Lahko vam zagotovim, da je spolnost tudi v mojih letih zelo lepa in strastna. Nad tem se še sama presenečena. Je malo drugačna, kot v mladih letih, gotovo, vendar nič manj strastna. Več je božanja in nežnosti, traja tudi dlje.  Seks ni nujno le stvar nekaj trenutkov ali enega organa, temveč je v njem cela paleta občutkov po vsem telesu, ki v telesu dlje časa odzvanjajo in ki me še dolgo napolnjujejo z zadovoljstvom. Prav tako je lahko divji in silovit. To je pravzaprav odvisno bolj od moškega kot od ženske in od njegovih sposobnosti. Če je moški pravi, lahko ženske seksamo divje kot v mladosti.

Sama pri sebi sem premlevala najino razliko v starosti. Bila sem v dvomih. Si želim zaplesti s tem moškim, je vredno? Vem, da bo prišla tudi bolečina. Kaj naj storim? Potem pa sem se odločila: življenje brez čustev je sicer bolj mirno, vendar mlačno in prazno. Odločila sem se za ljubezen, čeprav vem, da mi bo prinesla tudi bolečino. Vendar se bolečine ne bojim, saj ob njej čutim, da resnično živim. Vzamem, kar mi življenje prinese, veselje, pa tudi žalost in vse ostalo. Rada živim.

Vera

2019-09-18T16:36:48+00:00

Želiš pustiti komentar?